Post Image

DOVE, AHOL A BŐRÁPOLÁS A TISZTÁLKODÁSNÁL KEZDŐDIK

Rúzs & Más / 2018-07-03

Annyira kellemes illatúak és állagúak a Dove újdonságai, hogy még úgy is kipróbálnánk őket, ha nem tudnánk, hogy már tusolás közben ápolják és védik a bőrünket! De a Dove-nál már a tisztálkodás is, akárcsak a szépségápolási rutin többi lépése a bőrápolásról szól. Ennek szellemében készültek elbűvölő újdonságaik, a micellás tudfürdők valamint a krémes, illatos bőrradírok.

Dove újdonságok a tiszta és ápolt bőrért, rúzs és más

Tudtad, hogy a fokozódó környezetszennyezés zavart okozhat a bőr természetes védekezőképességében is és hozzájárulhat az érzékeny bőr irritációjához? A Dove válasza az Anti-Stress és a kifejezetten érzékeny bőrre kifejlesztett Sensitive Micellás tusfürdő. Az új Dove Anti-Stress micellás tusfürdőt, a Dove bőrtápláló erejét ötvözi a micellás technológia gyengéd tisztító hatásával. A micellák körbeveszik és gyengéden elemelik a bőrről a szennyeződéseket, miközben a bőrtápláló anyagok segítenek helyreállítani a bőr természetes védekezőképességét, hidratáltságát. A micellás tusfürdő segít megnyugtatni és gyengéden tisztítja a bőrt. Az eredmény ápolt, hidratált és tiszta bőr.

Dove újdonságok a tiszta és ápolt bőrért, rúzs és más

Fedezzük fel a sima bőr érzését és fokozzuk a zuhanyzás élményét a makadámia olajjal és rizstejjel gazdagított bőrradírral, mely eltávolítja az elhalt hámsejteket és segít pótolni a bőr tápanyagait. Az új Dove bőrradírok természetes eredetű összetevőket tartalmazó összetétele gyengéden segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, selymesen puhává varázsolni a bőrt. Nehéz a választás a fenséges illatú, krémes bőrradírok közt, melyek Kivi és Aloe vera, Makadámia és rizstej illetve Gránátalma és shea vaj illatkombinációkban kaphatók!

Dove újdonságok a tiszta és ápolt bőrért, rúzs és más

 

DOVE, AHOL A BŐRÁPOLÁS A TISZTÁLKODÁSNÁL KEZDŐDIK
4.7 (93.33%) 3 votes

Kapcsolódó bejegyzések