Post Image

DOBJUK FEL A NYARUNKAT VIDÁM SZÍNES SMINKKEL!

Rúzs & Más / 2017-07-21

A nyár a bulik és a fesztiválok időszaka, ahol óriási teret kap az önkifejezés. Ennek pedig egyik legalapvetőbb eszköze a smink, hiszen egy kirobbanó színű rúzs, körömlakk vagy egy feltűnő tusvonal segítségével könnyedén megmutathatjuk a világnak színes és vidám személyiségünket. Az AVON most összegyűjtötte, hogy melyek egy ilyen színpompás smink legfontosabb kellékei.

A sminkelésnél bevett szokás, hogy mielőtt nekilátnánk, első lépésként eldöntjük, hogy szem-, vagy ajak hangsúlyos sminket szeretnénk elkészíteni. Ez alól azonban kivételt képeznek a fesztiválok, hiszen ilyenkor bátran hangsúlyozhatjuk mindkettőt színekkel, hogy vidám, bulis összhatást érjünk el. Ebben lesznek idén nyáron segítségünkre a Color Trend kirobbanóan színes újdonságai.

A fesztiválok alatt semmi sem túlzás, pláne nem, ha rúzsról van szó! Az élénk bogyós árnyalatoktól kezdve a merész pinken és piroson át a sötétbe hajló, vad tónusokig bármilyen színben pompázhatnak ajkaink. Szemezgessünk a Color Trend magas fedésű, krémes ajakrúzsaiból, amelyek közt mindenki megtalálhatja a fesztivál szettjéhez leginkább passzoló árnyalatot, hiszen azok porcelánszerű és bronzosan lebarnult bőrön is szuperül mutatnak. A világos bőrűek előnyben részesíthetik a finomabb pinkes és lilás árnyalatokat, míg a lebarnult bőrön pompásan mutatnak a narancsos és pirosas színek.

Avon Color Trend rűzs és körömlakk

Hogy még izgalmasabbá tegyük sminkünket, használjunk színeket bátran szemsminkünk elkészítésénél is. Egy színes ceruza vagy folyékony szemhéjtus segítségével vadító cicás kontúrt húzhatunk vagy akár a szezon legnagyobb trendjét, a geometrikus tusvonalat is elkészíthetjük magunknak. Ha szeretnénk még egy kis csavart vinni a sminkünkbe, használjunk színes szempillaspirált, amely nem csak meghosszabbítja a pillákat, hanem kiemeli a szemet és garantálja az elismerő pillantásokat.

A metál színek ismét a fénykorukat élik ebben az évben, és hamar a nyár elmaradhatatlan slágerei lettek. A fesztivál szezonban trendi a metálos ragyogás, ami garantáltan kiemeli viselőjét a tömegből. Nem csupán ruhatárunkba tudunk metálosan csillogó kiegészítőket beilleszteni, hanem körmeinket is fémes fényű árnyalatokba öltöztethetjük az új Color Trend gyorsan száradó körömlakkokkal. Így a közönség soraiban bátran tombolhatunk feltett kezekkel, mindenkinek megmutatva menő manikűrünket.

Avon Color Trend körömlakk

DOBJUK FEL A NYARUNKAT VIDÁM SZÍNES SMINKKEL!
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések