Post Image

CSAK 1 HÓNAPIG ELÉRHETŐ GLOW STICK-EK

Rúzs & Más / 2018-08-23

2018. augusztus 20-án a Lush bemutatta a Glow Sticks highlightereket 5 minőségi, állatkísérlet-mentes, vegán, szilárd highlightert. A Lush honlapján egy hónapig megvásárolható exkluzív termékeket könnyű felvinni és csodálatosan csillámló hatást keltenek a bőrön.

Minden egyes, a legkiválóbb minőségi összetevőkből készülő Glow Stick highlighter sokoldalú és multifunkciós. Ott és akkor használhatjuk őket, ahol és amikor akarjuk. Vigyük fel az arcra, az ajkakra, a szemekre, a szemöldökre vagy bárhova, ahol csillogásra vágyunk – katt: 

Ragyogás – műanyag nélkül

Természetesen – mivel highlighterekről van szó – most is a csillogás a lényeg, persze teljes mértékben műanyagmentesen. Az etikus módon nehezen beszerezhető természetes mica helyett szintetikus micát használnak, melyet egy német laboratóriumban készítenek. A szintetikus mica egyrészt teljesen etikus, másrészt csillogóbb a természetes verziónál, hatása egyenletesebb és nem tartalmaz durva szemcséket, így remek összetevő az arcon használt kozmetikumok esetében.

Lush glow stick, rúzs és más, highlighter

Bőrápoló összetevők

A harmatos, pihekönnyű bázis finomítatlan, bio, extra szűz kókuszolajból készül, mely az indonéz Nias szigetéről származik. A szállító nyereségének 10%-a a sziget közösségi létesítményeinek fejlesztését szolgálja. A fényűző marokkói argánolaj messze földön híres kondicionáló és tápláló hatásáról – ezt egy marokkói női szövetkezettől szerzik be.

A kollekció

A Glow Sticks kollekció 5 különböző színből áll, melyek nevét egy-egy énekesmadár tollazata ihlette. Ez egyrészt a Lush társalapítója, Mark Constantine madarak iránti szeretetét tükrözi, másrészt a természetben megtalálható változatosságot ünnepli.

CSAK 1 HÓNAPIG ELÉRHETŐ GLOW STICK-EK
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések