Post Image

AMIKOR A KÖNNYEDSÉGBEN ERŐ REJLIK

Rúzs & Más / 2018-05-18

Varázslatos könnyedség érzését adja az új BOSS THE SCENT For Her Eau de Toilette! Az új, csábító női illat a BOSS Parfums-től légies, de egyben erőteljes, gyengéd, ugyanakkor jelenléte nyugalmat áraszt, arra ösztönzi használóját, hogy személyiségének rejtett vonásait bátran felfedje.  Megigéző eszencia, melynek nyomán felizzik a szenvedély – varázsütésre rabul ejt, vonzereje ellenállhatatlan.

ELEGÁNS
A BOSS THE SCENT For Her EDT ragyogó rózsaborssal és zöld mandarinnal indít. A tavasz tisztaságát és egyben gazdagságát hangsúlyozó jegyek a BOSS nő kettősségét tükrözik. Határozott, mégis lágy. Erős, mégis nőies. Megigéző kombináció, amely megalapozza a kezdeti vonzalmat és folytatódhat a csábítás története.

NŐIES
Az eredeti illat jellegzetes szívjegye változatlan. Most azonban a pompás frézia és a csodálatos narancsvirág a virágos kompozíció meghatározó jegyei. Bátorítják a nőket, hogy gyengédebb oldalukat megmutassák, miközben az illat lassanként kibontakozik. Áradó finom elegancia, ragyogó női érzékiség: a nő a férfi egyenlő partnereként száll be a csábítás játékába.

Boss the Scent Edt, rúzs és más, illat

CSÁBÍTÓ
Az alap serkentő hatású afrodiziákum: a pörkölt kakaóbab ellenállhatatlan vonzerőt kölcsönöz az illatnak. Elegáns. Nőies. Csábító. Rabul ejt, felkelti a figyelmet. Elbűvöl. A nő egyre közelebb lép a férfihoz, vágyai vezetik lépteit.

AZ ÜVEG
A BOSS THE SCENT For Her EDT illatüvege áttetsző, formavilága nőies. A csiszolt rózsaszín aranyszínű kupak és a rózsaszín arany logó az illat könnyedségét idézik meg. A kartondoboz nőies rozé árnyalatot kapott, az illatüveg halvány rózsaszínű sziluettje díszíti, kifinomultan elegáns.

Termékskála:
BOSS THE SCENT FOR HER 30 ml EDT – 16.990Ft
BOSS THE SCENT FOR HER 50 ml EDT – 23.290Ft
BOSS THE SCENT FOR HER 100 ml EDT – 32.590Ft

Megvásárolható a Douglas, Müller és Marionnaud Parfümériákban.

AMIKOR A KÖNNYEDSÉGBEN ERŐ REJLIK
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések