CSAK TE ÉS Ő, NA MEG AZ A KÉT TÜZES ILLAT…

Rúzs & Más / 2017-06-14

Beköszöntöttek a forró nyári napok és velük együtt a felszabadult szórakozás időszaka, amikor úgy érezzük, bármi megtörténhet… Akár mélységesen szerelembe is eshetünk. Ezt az életérzést zárta az AVON vadonatúj parfümpárosának üvegcséibe, amelyek még tovább szítják a tüzet a szerelmesek között.

Csak Te és Ő…
Amikor két rendkívüli ember egymásra talál, a világ megszűnik körülöttük. Csak ők léteznek egymásnak. Ezt a mámorító érzést adja át az AVON legújabb illatpárosa, az AVON Attraction Rush for Him és Her, amelyek a méltán népszerű Attraction illatok egy új, nyárias verzióját hozzák el a fűszeres parfümök rajongóinak.

Avon Attraction Rush

Engedjünk teret a szerelemnek az Attraction Rush for Her ellenállhatatlan illatával, amelyben a szamócalevél, az indiai jázmin és az ibolya jegyei alkotnak mámorító kombináció. Jerry Caiazzo parfümőr alkotását az ámbra és az étcsokoládé krémes aromája bontakoztatja ki teljes mértékben. A férfias Attraction Rush for Him kölniben a mandarin gyümölcsössége a friss gyógynövények és a fahéjkéreg erőteljes illatával keveredik, amit az ámbra és a pacsuli tesz igazán vonzó, buja illattá. Az illat különleges karakterét egy parfümőr párosnak köszönheti,  Caroline Sabas és Jacques Huelier összehangolt munkájának.

Az üvegek ha egymás mellé állítjuk őket a polcon, olyan, mintha összeölelkeznének, egymáshoz simulnának? Hát lehetne sokatmondóbb? 

Avon Attraction Rush

Ajánlott fogyasztói árak:

Attraction Rush for Her parfüm: 6 199 Ft
Attraction Rush for Him kölni: 4 999 Ft

CSAK TE ÉS Ő, NA MEG AZ A KÉT TÜZES ILLAT…
4.5 (90%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések