Post Image

A BULI FOLYTATÓDIK: ISMÉT JÖN A POSTMODERN JUKEBOX!

Rúzs & Más / 2018-04-01

 

A magyar rajongok örömére, új európai turnéjuk során ismét hazánkba látogat a világhírű Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox. A nagyszabású koncert 2018. május 17- én este 8 órától lesz élvezhető a Papp László Budapest Sportarénában.

A Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox kiváló az elsöprő hangulat megteremtésében, profizmusuk megkérdőjelezhetetlen. Minden egyes daluk újra van gondolva, ami igazi ínyencség a közönség számára. A koncert pikantériája nemcsak a választott zenében, hangszerelésben van, hanem az előadók egyéniségében, akik gyönyörű hangjukkal varázsolják el a rajongókat.

A Postmodern Jukebox stílusával, különleges életérzést és remek hangulat biztosít azok számára, akik világszerte várják, hogy élőben is élvezhessék kedvenceiket. Scott Bradlee kreativitásának nincs határa, ő az, aki, mindent kitalál, ő az, aki ennyire sikeressé tette ezt a zenei irányzatot, a dalokat, koncerteket, videókat, melyeket a nappalijában készít… minden héten egy újvideót!

A csapat YouTube-videói vírusként terjednek az interneten, rendszeresen milliós nézettségre tesznek szert. Kiemelkedő nézettségű például Miley Cyrus We Can’t Stop dala, melyet doo-wop stílusban dolgoztak fel (több mint 17 millióan láttak), továbbá a Creep, melyet a People magazin 2015 egyik legjobb feldolgozásának titulálta) több mint 37 millióan látták). A Multi-Grammy-díjas Lorde énekes kedvence a Royals, melyet több mint 21 millióan hallgattak meg.

Íme az egyik kedvencünk, a Bad Romance Lady Gagától Gatsby stílusban:

A koncert alatt megszűnik a valóság, és valóságos történelmi zenei utazásnak lehetünk tanúi, mely az 1920-as évek amerikai muzsika világába repíti a közönségét. Újságokban, Tv műsorokban, Rádiókban elismerik, díjazzák és követik a zenei munkásságukat, sikert sikerre halmoznak.

A rajongók a produkció jóvoltából ezúttal limitált példányszámban 2 féle VIP-jegycsomagok közül is válogathatnak, hogy még közelebbről megismerhessék az előadókat.

Jegyek és VIP jegyek kaphatók a Jegy.hu-n és az Interticket, valamint az Eventim országos jegyirodai hálózatában ITT!

 

Aki szeretne ebben az igazán felejthetetlen és lenyűgöző zenei kalandban részt venni, az megteheti 2018. május 17-én este 8 órától a Papp László Budapest Sportarénában.

POstmoder Jukebox, koncert, Papp László Sportaréna, rúzs és más

A BULI FOLYTATÓDIK: ISMÉT JÖN A POSTMODERN JUKEBOX!
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések