Bőrápolás okos készülékkel

Zsolesz / 2016-03-18

A maximálisan személyre szabott napi bőrápolási rutin kialakításáért az ageLOC Me a Nu Skin legmodernebb öregedésgátló bőrápolási technológiáját egy okos adagolóeszközzel egyesíti, mely a bőrkiértékelés alapján egy öregedésgátló termékekből személyre szabott összeállítást porcióz. A kiértékelő applikáció majdnem 2000 kombináció közül választja ki a felhasználó pontos termékszettjét!

A készülék pontosan adagol minden nappali és éjszakai szérumot és krémet az időmegtakarítás és hatékonyság érdekében. A kezdeti piackutatások szerint több, mint a felhasználók 90 százaléka állítja, hogy az ageLOC Me praktikusabbá tette a napi bőrápolási rutinjukat, amit így könnyebben meg tudtak tartani.

„Az ageLOC Me két fontos trend ötvözése: a felhasználók személyre szabás utáni növekvő vágya és az öregedésgátló termékek, illetve készülékek otthoni használata – nyilatkozta Dr. Joseph Chang, tudományos főmunkatárs -, az eredmény pedig egy igazán egyedülálló termék, ami mindenki számára személyre szabott élményt nyújt. A Nu Skin ezeken a területeken szerzett átfogó tapasztalata és kutatása alapján egyetlen könnyen használható, okoskészülékből kínál személyre szabott bőrápolást.”

Az ageLOC Me személyre szabott bőrápolási készülék mindenkinek testreszabott szettet kínál egyéni igényeik szerint. Elég kezünket a speciális készülék adagolója alá helyezni, hogy hozzájussunk a nappali vagy az éjszakai bőrápolókhoz. A kiértékelő program kérdéseket tesz fel rólunjk, bőrünkről, preferenciáinkról, hogy körülbelül 2000 kombinációból meghatározza a felhasználó egyedi termékszettjét.


Ha bőrápolási igényeink megváltoznak vagy különböző termékszettet szeretnénk használni tartózkodási helytől, az évszaktól stb. függően, újra elvégezhetjük az ageLOC Me Bőrkiértékelést.

Az ageLOC Me tökéletes azon férfiak és nők számára, akik személyre szabott bőrápolást keresnek az öregedés látható jeleinek csökkentésére.

Tulajdonságok

• Öt különböző patron (nappali hidratáló, éjszakai hidratáló és három szérum) egyetlen testre szabott adagolókészülékben

• Körülbelül 2000 különböző termékkombináció a személyre szabott bőrápolás érdekében

• Minden nap két, meghatározott mennyiségű adag a túlzott használat és pazarlás elkerülése végett

• Az utazás mód praktikus tartókba adagolja a kívánt, legfeljebb hét napra elegendő mennyiséget

• Fennmaradó termékmennyiség figyelmeztető a krémek fogyásának nyomon követésére

ELÉRHETŐSÉG

Az ageLOC Me Magyarországon 2016. március 7-től elérhető. Bővebb információ ITT

Bőrápolás okos készülékkel
Hogy tetszett?

Kapcsolódó bejegyzések