Post Image

BŐRFIATALÍTÁS MESTERFOKON ÁTPROGRAMOZÓ MASZKKAL

Rúzs & Más / 2017-09-07

Az örök fiatalságra nem várhatunk, de sokat tehetünk az egészségtől sugárzó, fiatalos külsőért. A kor előrehaladtával bőrünk veszít rugalmasságából, ám a megfelelő eszközökkel késleltethetjük az öregedés folyamatát. Mit tegyünk? A helyes táplálkozás és a rendszeres mozgás mellett figyeljünk a megfelelő hidratálásra, a napi rutin betartására és az extra ápolásra is. Az ARTISTRY új maszkjával átprogramozhatjuk bőrünk jövőjét! Az Artistry Youth Xtend termékcsaládjának legújabb tagja nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint a bőr átprogramozását!

ARTRISTRY YOUTH XTEND Átprogramozó maszk

Az ergonomikus kialakítású, két részből álló maszkkal bőrünk fiatalabb és rugalmasabb lesz. A maszk 3 különleges hatóanyaggal veszi fel a harcot az öregedés látható jeleivel szemben.

– A Lifesirt kivonat serkenti a bőr természetes fehérjetermelését, a bőrsejtek élettartamának meghosszabbításával lassítja az öregedést.

– Az ARTISTRY Micro-X6 peptid fokozza a kollagén termelését

– Az afrikai majomkenyérfa gyümölcsének kivonata segít a bőr állapotának javításában: nyugtat, fiatalít és táplál.

A kétrészes kialakítással a tápanyagok még jobban fel tudnak szívódni!
Ajánlott fogyasztói ára: 19 200 Ft (1 csomag/5 maszk)

A maszk kialakításának nagy előnye, hogy sok más lapmaszkkal ellentétben az arc alsó részét (állkapocs vonalát, az állat, a tokát és a nyak felső részét) is teljességgel befedi!
RÚZS ÉS MÁS TIPP: a maszkot tartó hálót ne dobd ki, előbb simítsd át a kezeddel, hogy az így kinyert maradék krémmel bekenhesd a teljes dekoltázsod! A maszk csomagolásában található maradékot is hasonló módon felhasználhatod!


3 lépéses rutin a fiatalos bőrért

1) Mosd le az arcod reggel és este tonikkal, majd hidratálj minden nap.

2) Hetente kétszer radírozd le a bőröd, hogy ezzel is eltávolítsd az elhalt hámsejteket. A radírozás abban is segít, hogy jobban beszívódjon majd a tápanyag a bőrödbe.

3) Használd az Amway újraprogramozó maszkját heti egyszer, hogy lassítsd az öregedést. A maszkkal látható eredményt érhetsz el! Feszesebb, ragyogóbb és hidratáltabb lesz a bőröd!

Artistry Átprogramozó Maszk

Így helyezd fel a maszkot, hagyd hatni 15-20 percig, végül masszírozd arcbőrödbe a maradék hatóanyagot!

BŐRFIATALÍTÁS MESTERFOKON ÁTPROGRAMOZÓ MASZKKAL
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések