Post Image

A BOLDOG LÁNYOK A LEGSZEBBEK!

Rúzs & Más / 2017-09-28

A Boldogság nyilvánvalóan megszépít! Mindenki a boldog emberek társaságát preferálja.  Persze, tudjuk, hogy a boldogság mélyen belülről fakad, a Miss Sporty pompás új sminkje viszont egy fantasztikus kezdet hozzá! Végül is, ha imádnivalónak és boldognak látszol, jó eséllyel hamarosan úgy is fogod érezni. Szóval gyere, tedd a mai napot a BOLDOG új éned első napjává!

Studio Lash Happy Eyes Szempillaspirál

Ha meg kellene fogalmaznod, hogy néznek ki a “boldog szemek”, pontosan azt mesélnéd el, ahogy a tieid ki fognak nézni egy réteggel a szempilláidon ebből a csodás új szempillaspirálból. Már az első használattól a Happy Eyes Szempillaspirál mindent megtesz, hogy TÁGRA NYÍLT szemeket varázsoljon, hogy te jól érezd magad, szemeid pedig mosolyogjanak!
Először is, a gördülő kefét buli használni. Azonnal szuper-hosszú, rugalmas göndörséget kreál minden szempillán és a pillák csak emelkednek fel, fel, fel! Az összetétel gazdag pigmentjei kiemelik a szempillavonalat, így szemeid TÁGRA NYÍLTNAK, érdeklődőnek, pozitívnak és boldognak látszanak. Csak belepillantasz a tükörbe, és ugyanezt fogod érezni! Az összetétel sosem pereg, nincsenek csomók, csak lágy dússág – és nagyon sok szempilla!

Boldog Tipp:
Hogy a Happy Eyes Szempillaspirált egészen a szempilláid tövéhez tudd tenni amikor használod, nézz lefelé egy kézitükörbe. Vadul hangzik, de működik!
Javasolt fogyasztói ára: 899 Ft

Miss Sporty Happy Look
Studio Lash Happy Brow Gel Szemöldök zselé

Az ápolt, formázott szemöldök a ragyogó arc  egyik legfontosabb pontja. Egy csodás szemöldök szinte mágikus arckifejező erejével teljesen meg tud változtatni, egyetlen egyszerű lépésben.  Tekinteted egyből megemelkedik, tele van élettel és boldogsággal!

Miss Sporty Happy Look

Úgy érzed, a szemöldököd nem néz ki pont úgy, mint szeretnéd? A Studio Lash Happy Brow Gel Szemöldök zselé egyszerűvé teszi a briliáns szemöldök elkészítését. Csak egy lépésbe kerül megszelídíteni, irányítani és sötétíteni még a legrakoncátlanabb szemöldököt is! Kezdd a saját színed kiválasztásával: Happy Blondie szőke vagy Happy Brown barna. Használd a precíziós kefét, mellyel a lágy zselét gyengéden fésülheted végig a szemöldöködön, belülről kifelé haladva – ellenőrizd a tükörben, majd folytasd, míg annyi színt viszel fel, amennyivel már boldog vagy. A Studio Lash Happy Brow Gel Szemöldök zselével szemöldököd akár 10 órán át kontrollált és színezett marad.

Boldog Tipp:
Keféld szemöldöködet felfelé, mikor a Happy Brow Gel Szemöldök zselét használod. Ennek hatására tekinteted még nyitottabbá válik!
Javasolt fogyasztói ár: 899 Ft

Mentés

A BOLDOG LÁNYOK A LEGSZEBBEK!
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések