Post Image

A TERMÉSZET MINDIG TUDJA A VÁLASZT

Rúzs & Más / 2018-02-05

Smoothie-s üvegcséknek tűnő csomagot kaptunk a minap. Második blikkre kiderült: a csomagban valóban vannak bio smoothie-k, a többi hasonló viszont hajápoló! Egész pontosan a haj számára smoothie számba menő hajápolókról van szó, mivel a Biolage R.A.W. termékek nagyrészt természetes összetevőket tartalmaznak. Az általalunk kipróbált 97%-ban természetes eredetű desszert illatú, krémes hajkondícionáló például kókuszolajjal, szójaolajjal és kaolinnal táplálja a fénytelen, igénybevett hajszálakat. A hajbalzsam 99%-ban biológiailag lebomló és a csomagolása 100%-ban újrahasznosított! A quinoát és mézet tartalmazó tápláló samponnal együtt használva egyedi érzéki élményt és valóban professzionális eredményeket biztosított.

Matrix, Biolage R.A.W. természetes hajápolók, rúzs és más

A Biolage R.A.W. termékcsalád tökéletes választás a környezettudatos szemléletűeknek, mivel szulfátmentes, szilikonmentes, parabénmentes, mesterséges színezékektől mentes, festett hajon tesztelt, akár 99%-ban biológiailag lebomló és flakonjai 100%-ban újrahasznosított műanyagból készültek.

A Biolage R.A.W. samponokat és balzsamokat olyan környezetbarát üzemekben gyártják, amelyek elkötelezték magukat a fenntarthatóság és az etikus gyakorlatok mellett, például 68%-kal csökkentve a műanyag- és 64%-kal csökkentve a vízfelhasználást.

A Biolage hisz a természetességben, mert a természet mindig tudja a választ. Tudják, hogy ami jót tesz nekünk, az jót kell, hogy tegyen a bolygónknak is.

Matrix, Biolage R.A.W. természetes hajápolók, rúzs és más

Matrix Biolage R.A.W. Nourish – száraz, fényét vesztett hajra

Sampon: quinoa héjjal és mézzel
Balzsam: kókuszduó olajjal és kaolin agyaggal

Matrix Biolage R.A.W. Uplift – lelapuló, vékony szálú hajra

Sampon: fekete szezámmal és grépfuittal
Balzsam: kiwivel és kaolin agyaggal

Matrix Biolage R.A.W. Recover – igénybevett, érzékeny hajra

Sampon: jukkával és goji bogyóval
Balzsam: koriander olajjal és kaolin agyaggal

Ajánlott fogy. árak:

Sampon 325 ml 5410 Ft
Balzsam 325 ml 5410 Ft

Matrix, Biolage R.A.W. természetes hajápolók, rúzs és más

 

A TERMÉSZET MINDIG TUDJA A VÁLASZT
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések