Post Image

BEYONCÉ LEGÚJABB ILLATA: SHIMMERING HEAT

Rúzs & Más / 2017-11-20

Beyoncé, a szupersztár már 2009 óta adja a nevét a sikeres Heat franchise-hoz. Épp ezért a legújabb taghoz, a Beyoncé Shimmering Heat illathoz fűzött várakozások nagyon magasak voltak. Az új illat egy könnyed tánchoz hasonlít, amely elkápráztat, megbabonáz, magához von és megragadja a nevében rejlő szépséget.

AZ ILLAT

A Beyoncé Shimmering Heat eufórikus keveréke az addiktív rózsabors jegyeknek, a friss, nedves zöld levelek és a harmatos frézia szirmok illatának, melyet a jázmin, rózsa és gyöngyvirág bódító koktélja követ. A ritka, misztikus kék orchidea felpezsdíti ezt az egzotikus csokrot, és sugárzó eleganciát kölcsönöz az illatnak. Selymes és érzéki – a tölgyfazuzmó, a pacsuli, a pézsma és vanília elegye még tovább hangsúlyozza a természetes, gazdag textúrát. Az illat Frank Voelkl, a Firmenich ház parfümőrje segítségével készült, és magával ragadja azokat, akik csak találkoznak vele.

Beyoncé többi illatához hasonlóan, a Shimmering Heat-ben is megjelenik az énekesnő kedvenc virága, az orchidea. Beyoncé legújabb parfümje szívillatának középpontjában most a misztikus kék orchidea áll, amely az egyik legritkább virág a földön. A színét nem festésen vagy hibridizáción keresztül kapja, hanem egy szabadalmaztatott eljárás során. A különleges árnyalatú virág a mérsékelt klímaövben tündököl és erőteljes, nőies érzékiséget sugároz.

Beyoncé Shimmering Heat
fejillat: rózsabors, zöld levelek, frézia szirmok
szívillat: misztikus kék orchidea, jázmin, rózsa, gyöngyvirág
alapillat: tölgyfazuzmó, pacsuli, pézsma, vanília

A CSOMAGOLÁS

A Beyoncé Shimmering Heat a jellegzetes, gyönyörű, világoskék árnyalatú Heat üvegcsében érkezik. A hosszított nyakú, telt üvegről szexi szofisztikáltsággal tükröződik vissza a fény. A dobozon egy szatén hátterű, mélykék logót láthatunk, amelyet egy drágakövek által inspirált, ragyogó keret vesz körül.

A KOLLEKCIÓ:

EDP    30 ml 8399,- Ft
EDP 50 ml 10999,-Ft
DNS 75 ml 3199,-Ft

BEYONCÉ LEGÚJABB ILLATA: SHIMMERING HEAT
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések