Post Image

BELKYRA ÉS VISZLÁT, TOKA!

Rúzs & Más / 2017-05-18

Az évek előre haladtával az áll alatt felgyülemlő felgyülemlő zsírszövet tokává fejlődik, amely makacsul ellenáll mindennemű fogyási kísérletnek.
Egy Egyesült Államokban végzett friss felmérés szerint az emberek 67%-a találja zavarónak a tokáját. Az áll alatti zsírpárna azért is frusztráló, mivel a közfelfogás szerint akinek tokája van, az bizonyára túlsúlyos. Pedig valójában a teltebb toka bármilyen testalkatnál előfordulhat mivel genetikai adottság, mely a korral vagy a súlyváltozással látványosabbá válhat.

A toka eltüntetésére eddig elsősorban a plasztikai beavatkozást lehetett igénybe venni, ám sokakat visszatartott a műtéti beavatkozás ténye, a hosszas gyógyulási idő. Szerencsére – az USA és Kanada után – immár itthon is elérhető ennek a makacs zsírpárnának az eltüntetésére szolgáló leghatékonyabb módszer, egy műtéti beavatkozást nem igénylő zsírbontó kezelés! A Belkyra az áll alatti zsírszövet bontására és a bőr feszesítésére szolgáló injekció, melyet az Allergan cég FDA engedéllyel szabadalmaztatott (Amerikában Kybella márkanéven regisztrálták).

A módszer kizárólag képzett orvos által alkalmazható, személyre szabott injekciós kezelés, melynek hatóanyaga megbontja a toka zsírsejtjeit. A Belkyra zsírbontó injekció mindazoknak javasolt, akik meg akarnak szabadulni a tokájuktól, de nem szeretnének műtéti beavatkozást. Eredményeként eltűnik a „dupla toka”, az áll kontúrja határozottabbá válik, ezáltal évekkel fiatalabb megjelenést ad.

Belkyra zsírbontó injekció a toka eltüntetésére

Hogyan hat Belkyra?

A Belkyra zsírbontó injekció hatóanyaga a deoxikolsav – a szervezeteben természetesen is termelődő sav – mely a kezelt területen elbontja a felhalmozódott zsírsejteket. A lebomlott zsír idővel a nyirokrendszeren keresztül távozik, így csökkenti a toka méretét. Több más beavatkozástól eltérően esetünkben nem a zsírsejtek méretének illetve zsírtartalmának csökkentéséről van szó! A kezelt zsírsejt nem tud regenerálódni, így nem képes többé zsírt tárolni, vagy zsírt termelni. Az eredmény tartós, hiszen a zsírsejtek végleg felszívódnak. A Belkyra hatóanyaga szója olajból készül, így nem tartalmaz sem állati komponenst sem fehérjét.

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelés során a toka és az áll alatti területen kisebb szúrásokkal injekciózzák be a hatóanyagot. A szúrások száma és a felhasznált hatóanyag mennyisége az elbontandó zsír mennyiségétől függ. A beavatkozás után jelentkezhet duzzanat, pirosodás esetleg a nyak területén zsibbadás, átmeneti érzéketlenség.  A kívánt végeredményhez legalább két kezelés szükséges: az első kezelés után a zsírbontó folyamat elindul a szervezetben, de látványos eredmény csak a 2. kezelést követően alakul ki. A két kezelés között 6-8 hét várakozási idő szükséges. A Belkyra biztonságos, nincsenek hegek és nem kell kompresszióst állkötést sem viselni. További információ: www.royalclinics.hu

Mentés

BELKYRA ÉS VISZLÁT, TOKA!
3.6 (72.94%) 17 votes

Kapcsolódó bejegyzések