Post Image

AZ ASTOR GÉL HATÁSÚ KÖRÖMLAKK SZÍNRE LÉP!

Rúzs & Más / 2016-10-04

A különleges, szabadalmaztatott gél hatású körömlakk a forradalmi “természetes fény” techológián alapul, melynek lényege: nem szükséges LED/UV lámpa ahhoz, hogy a körömlakk szépséges fényében tündökölve a helyén maradjon, akár 14 napig is.
1. Lépés: vigyük fel tiszta körömre a Perfect Stay Gel Color lakkot 2 rétegben
2. Aktiváljuk a speciális Perfect Stay Gel Top Coat fedőlakkal, elég egyetlen réteg!
A többit pedig bízzuk a természetes fényre! Alapozó lakk sem kell hozzá. Ráadásul eltávolításához elegendő a hagyományos körömlakk-lemosó, nem kell a körmöt esetleg károsító anyagokat és módszereket használni!

Astor Perfect Stay Gél hatású körömlakk

Az Astor márkát kedvelők mind rajonganak a Perfect Stay Gel Color körömlakk könnyű használatáért, a tökéletes, csíkmentes fedésért és a 3D-s, zselés hatású végeredményért, ami ráadásul gyorsan szárad. A végeredmény valóban olyan, mint a profi szalonban készült, (LED/UV lámpa segítségével) zselés manikűr lenne. Az Astor formula olyan egyedülálló és különleges, hogy a fogyasztói kutatások kimutatták, az Astor Pefect Stay 2-lépéses zselés manikűrről a tesztelők 70%-a egyetértett abban, hogy
• könnyű a felvitele, hibátlan fedést biztosít, mintha profi szalonban készült volna manikűr
• csodálatosan csillogó, zselés hatású, szuper színben tündöklő, minden szögből fényes végeredményt biztosít
• azonnal teltebbnek tűnik tőle a köröm, vastagabbnak és formásnak, akárcsak a LED/UV lámpával készült gél manikűrnek
• eltüntet minden hibát a körmön, ultra sima felületet garantál

Az Astor Perfect Stay 2-lépéses gél hatású lakk egyesíti magában a teljesítményt és a stílust, széles színválasztékában mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez legjobban illőt. Minden gyönyörű színt a kifutók világa inspirált, így valóban emlékezetes benyomást keltenek.

Az Astor kategória győztes körömlakk technológiája a szabadalmaztatott copolymerekre épül, ennek köszönhető a tökéletesen sima felület, mely eltünteti az egyenetlenségeket és hibákat, valamint fényre reagáló anyagokat tartalmaz, melyek maximalizálják a színek tisztaságát és zselés csillogását. A formula E vitamint is tartalmaz, ami erősíti a körmöket. Végül az Astor termékfejlesztői a tengerből merítettek inspirációt, vörös algát és tengeri hínár kivonatot adtak a formulához, valamint hidrolizált gyöngyproteint.
“Imádom az Astor új Perfect Stay Gel Color 2-lépéses zselés manikűr színeit. Minden árnyalat a kifutók trendje alapján készült, a tüzes mélyvöröstől a romantikus levenduláig.” – nyilatkozta Heidi Klum, az Astor művészeti tanácsadója.

Ára: 1899.-Ft (a színes- és a fedőlakk is)

AZ ASTOR GÉL HATÁSÚ KÖRÖMLAKK SZÍNRE LÉP!
3.9 (77.5%) 8 votes

Kapcsolódó bejegyzések