Frissülés kívül-belül

Zsolesz / 2016-07-12

A hidratált bőr fél egészség! Nem lehet elégszer hangsúlyozni, mennyire fontos, hogy ne csak kívülről, de belülről is feltöltsük nedvességgel, hiszen csak így lesz mindig egészségtől sugárzó. A megfelelő folyadékfogyasztás a legfontosabb, de figyeljünk oda a bőrtípusunk szerinti ápolásra is. A nyári melegben vessük be az Amway újdonságait: bőrünknek az ARTISTRY Hydra-V Frissítő gél-krém hoz felüdülést, a sárkánygyümölcsös XS Power Drink pedig egész napra energiával tölt fel.

Az ARTISTRY HYDRA-V egy átlátszó, könnyű frissítő gél, amely azonnali hidratáló hatást és üdítő, hűs érzést nyújt a bőrnek. Ideális társ a nyári melegben, hiszen könnyen beszívódik és nem hagy maga után zsíros érzetet.

Artistry Hydra V product shot - Refreshing Gel. The full size image is available by clicking on the renditions icon under the asset thumbnail and downloading the file titled "FULL SIZE IMAGE"

Az exkluzív liposzóma szállítórendszerbe zárt norvég fjordvíz hozzájárul a frissítő hatáshoz, a készítmény könnyű állagának köszönhetően gyorsan felszívódik, és azonnal puhábbá és simábbá teszi a bőrt. A hawai acai bogyó és a nedvességpótló liposzóma biztosítja, hogy a bőr megőrizze nedvességtartalmát. A természetes tengeri összetevők kíméletesen, mégis hatékonyan szabályozzák a faggyútermelést és felszívják a felesleges zsírt, így a bőr egész napon át megőrzi friss, ám természetesen matt megjelenését. Ajánlott fogyasztói ára: 13 400 Ft

FrissulesKivulBelulxs_power
Bőrünk szomjúsága mellett fontos, hogy a testünkkel is törődjünk! Az új, különleges XS™ Power Drink Dragon Fruit Blast igazi energiabomba: lendületet adó koffein, C-vitamin, B-vitaminok és frissítő nyári íz a védjegye. Izgalmas ízvilága a sárkánygyümölcs üdítő aromájának és a 25%-os gyümölcstartalomnak köszönhető.  Az energiaital C-vitamin tartalma hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere fenntartásához, a B-vitaminok (3, 5, 6, 12) pedig a fáradtság és a kifáradás leküzdéséhez. A koffein és a taurin gondoskodik az egész napos lendületről. Az XS Power Drink reggel vagy a nap bármely szakában kitűnő választás. Ajánlott fogyasztói ára: 6.400 Ft (12 darab)

Frissülés kívül-belül
5 (100%) 3 votes

Kapcsolódó bejegyzések