Post Image

KÖZELEG AZ APÁK NAPJA – TI ÜNNEPLITEK?

Rúzs & Más / 2018-06-04

Az Örs vezér téri ÁRKÁD az idén különleges figyelmet szentel a méltatlan módon mellőzött apák napjának (2018. június 17. vasárnap).
Bár hivatalosan Magyarországon az édesapákat 1973-tól ünneplik június harmadik vasárnapján, de az apukáknak dedikált jeles nap mind a mai napig kevesebb figyelmet kap az anyák napjánál. A budapesti ÁRKÁD apák napi akciójával és infografikáival az apukák családban és társadalomban betöltött szerepére kívánja felhívni a figyelmet.

Apák napja, Árkád Budapest, rúzs és más

A családtagokat (tinédzsereket, édesanyákat, fiatal felnőtt gyerekeket) mindemellett felelősen arra ösztönzik, hogy a családi ünnepi naptárba emeljék be ezt a napot, hiszen az édesapák is megérdemlik, hogy megünnepeljék őket.
A budapesti ÁRKÁD idei rendhagyó akciója, az „Apának szeretettel” pályázat is, amelynek keretében a 16-20 év közötti fiatalok számára teremt lehetőséget arra, hogy a jeles nap alkalmából egy egész napos munkával az Örs vezér téri ÁRKÁD üzleteinek kínálatából nagyobb értékű meglepetést választhassanak édesapjuk számára.
A jelentkezés tegnap zárult, a fiatalok videoban vagy írásban pályázhattak a korlátozott számú „munkahelyekre”. Pályázataikban többek között arra is kitérhettek, hogy mit jelent számukra az édesapjuk, miért szeretnék meglepni őt.
A munkanapra június 9-én kerül sor, az ajándék átadásának időpontja június 17. A munkanapról és az ajándék átadásról video is készül, amit az édesapáknak szeretnének ajánlani.

KÖZELEG AZ APÁK NAPJA – TI ÜNNEPLITEK?
Hogy tetszett?

Kapcsolódó bejegyzések