Post Image

ALKOSS FÜRDÉS KÖZBEN: ITT A SZÓRAKOZTATÓ BATH ART

Rúzs & Más / 2018-07-20

Ki mondta, hogy a fürdés unalmas? Gondoltad volna valaha, hogy művészi hajlamodat a kád vízben is kiélheted? Azt hiszed, ismered a habfürdőket? Itt az ideje felfedezni a habok új világát.

Ha fejlesztenéd a kreativitásod, ha szeretsz csak úgy rajzolgatni vagy már eleve művész vagy a LUSH új Bath Art többször használható habfürdői tutira nagyot csobbannak a fürdőszobádban.

Lush Bath Art, Bubble brush, rúzs és más

A Mint Bubble Brush jégkék hullámokat varázsol a kádba, tele a borsmenta- és édesnarancsolaj csodás illatával.

A Bubble Brush többször használható habfürdők segítségével tényleg festhetsz a habokra – kifejlesztésük három évig tartott, de a végeredmény minden percet megért. Három különböző illat három különböző színben, hogy a gyűjtők a legcsodásabb mesterműveket alkotva írhassák alá a habokat.

Lush Bath Art, Bubble brush, rúzs és más

Fogd a habfürdőt és tartsd folyó víz alá, ha habokat akarsz látni. Ha a kád már tele van habtakaróval, vár a tiszta, fehér vászon! Mártsd az ecsetet a vízbe, mielőtt a habra festenél vele, majd dőlj hátra és bámuld a mesterművet. Lehet, hogy absztrakt, lehet, hogy modern, lehet, hogy rettenetes, de mindenképpen jó ránézni!

Lush Bath Art, Bubble brush, rúzs és más

A Candy Bubble Brush vibrálóan pink, cukorkaillatú vizet varázsol a kádba.

Alkoss úgy, ahogy még soha.

A vásárlók megosztható élményre vágynak, mely egyszerre kielégítő ésjól fényképezhető, az okostelefonok pedig lehetőséget adnak rá, hogy a fürdőzők megörökíthessék kedvenc pillanataikat. Mindenki lehet fotós, minden négyzetcentiméter lehet galéria. Jack hangsúlyozza, hogy hosszú évek tudományos kutatása ellenére is a művészet áll a Lush-élmény középpontjában: “minden kreatív cselekvés az önkifejezés egy formája, melybe bele kell raknod a szíved és a lelked, miközben folyton jobbra kell törekedned.”

Te vagy az új Van Gogh? Ne feledd megosztani a #BathArt és a #LushLabs világát!

Lush Bath Art, Bubble brush, rúzs és más

A Lemon Bubble Brush pezsgő citromos habokat és vibrálóan sárga vizet varázsol a kádba a lime- és az édesnarancsolaj segítségével.

ALKOSS FÜRDÉS KÖZBEN: ITT A SZÓRAKOZTATÓ BATH ART
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések