Post Image

A LUMISPA LETT AZ ÉV SZÉPSÉGÁPOLÁSI ESZKÖZE

Rúzs & Más / 2018-06-01

A Cosmopolitan Beauty Awards 2018 díjkiosztóján az otthoni bőr- és szépségápolást új megvilágításba helyező ageLOC LumiSpa bőrápolási rendszer lett a „Legjobb szépségápolási eszköz” kategória közönségdíjasa. Ezen mi egyáltalán nem csodálkozunk, hiszen nekünk is nagyon bevált az ügyes kis gép, amiről korábbi cikkünkben be is számoltunk.

Az olvasói szavazatok alapján kihirdetett eredmény szerint is nagy az igény az otthoni bőrápolásban az intelligens megoldásokra, fejlesztésekre.

Nu Skin ageLOC LumiSpa arctisztító és masszírozó készülék, rúzs és más

Az innovatív szépségápolási termékeket és eszközöket kínáló Nu Skin rutinos versenyzőnek számít a szakmai díjkiosztókon: eddig már 5 JOY Prix de Beauté-díjjal, illetve 7 Business Superbrands és 3 Superbrands-elismeréssel dicsekedhettek. Dinók Erika, a Nu Skin kelet-európai senior értékesítési menedzsere a legújabb elismerés kapcsán elmondta: „Korunk elfoglalt, rohanó életet élő embere olyan bőrápolási termékeket keres, amelyek többféle jótékony hatással rendelkeznek, miközben a használatuk a lehető legegyszerűbb, leggyorsabb, és lehetőleg hamar látható és érzékelhető eredményt nyújtanak. Az idei Cosmopolitan Beauty Awards eredménye megerősített bennünket abban, hogy az ageLOC LumiSpa tudományos igényű fejlesztése, alapos tesztelése és a fejlesztéshez kapcsolódó, számtalan klinikai tanulmány eredményeként a lehető legjobb szépségápolási eszközt adhattuk a vásárlóink kezébe.”

A Nu Skin felhasználóbarát fejlesztése egy vízálló, kézben tartható bőrápolási rendszer: a vállalat tudósai által kifejlesztett és bőrgyógyászok által tesztelt ageLOC LumiSpát a bőr szerkezeti fehérje-termeléssel kapcsolatos ageLOC génexpressziós technológia inspirálta.

Nu Skin ageLOC LumiSpa arctisztító és masszírozó készülék, rúzs és más

Az ageLOC LumiSpa saját töltőállvánnyal, illetve egy normál és egy durvább szilikon kezelőfejjel rendelkezik. A kezelőfejek finom, nem karcoló felülete higiénikus, míg tisztításuk általában egyszerűbb a piacon gyakrabban fellelhető kefés kezelőfejeknél. A szilikon kezelőfej továbbá optimális frekvencián mozog ahhoz, hogy alapos tisztító és bőrsimító hatást fejtsen ki az egészséges és friss megjelenésért. A készülék a szabadalmazott ellentétes irányú mozgás és a pórusösszehúzó hatás révén megtisztítja az arcbőrt a környezeti szennyeződésektől, a kosztól és a sminktől, mialatt számos jótékony hatást idéz elő (apróbb pórusméret, sima bőrfelület, puha, alaposan megtisztított, ragyogó bőr, világosabb bőrtónus és friss megjelenés, elhalt hámsejtek eltávolítása), amelyek a rendszeres, napi kétszer kétperces használat mellett tovább fokozódhatnak.

Az ageLOC LumiSpa Activating Cleanser arctisztítók továbbá optimalizálják a LumiSpa szilikon kezelőfejének mozgását azáltal, hogy légpárnahatást gyakorolva „kipárnázzák” a bőrt, elősegítve a precíz tisztítást és simítást, megkönnyítve a bőrrel való érintkezést is. A készítmények – amelyek száraz, normál/vegyes, valamint zsíros arcbőrre lettek kifejlesztve – a Nu Skin szabadalmazott ageLOC összetevő-keverékét tartalmazzák, amely ragyogóbb, fiatalosabb és egészségesebb megjelenésű bőrt eredményez.

Nu Skin ageLOC LumiSpa arctisztító és masszírozó készülék, rúzs és más

A LUMISPA LETT AZ ÉV SZÉPSÉGÁPOLÁSI ESZKÖZE
4.7 (93.66%) 82 votes

Kapcsolódó bejegyzések