Post Image

A 4BRO DOWNTOWN ELHOZTA KULINÁRIÁT A GOZSDU UDVARBA

Rúzs & Más / 2018-06-22

Ha eddig csak úgy gondoltál a Gozsdu udvarra, mint a nagy bulik még nagyobb koktélok és kiadós de nem túl kifinomult ételek kavalkádja, most érdemes lesz újragondolni! A 4BRO ugyanis mert nagyot álmodni, és legújabb étlapjával olyan gasztronómiai élményeket tárt fel, melyekkel új dimenziókat nyitott a Gozsdu udvari éjszakák előtt. Különleges ízeivel, igényes alapanyagaival és a tökéletesség szintjére emelt fine dining fogásaival egyértelműen szintet lépett a többi vendéglátó egységhez viszonyítva. A 4BRO már nem csak egy szórakozóhely és bár, hanem a Gozsdu első olyan vendéglátó egysége, ahol a kellemes italok mellett egy zseniálisan megalkotott étlappal várja az odalátogatókat.

4BRO Downtown, rúzs és más

Bajdik Márton séf és csapata egy komoly kulináris tűzijátékot alkotott meg, ahol mindenki megtalálja kedvenc fogását, legyen szó húsimádóról vagy éppen vegetáriánusról. Bajdik korábban az InterContinentalban, a La Perle Noire-ban, a Costes Downtownban, illetve a Zsidai-csoportnál a Pierrot-ban edződött. Ez az első küldetése, mint head chef, és ha már így alakult, alaposan odatette magát.

4BRO Downtown, rúzs és más

Az új étlap komoly manőver a 4BRO életében, amivel nem lesz nehéz meggyőzniük a vendégeiket. Bennünket már az első falatokkal meggyőztek, majd a továbbiakkal még inkább…

4BRO Downtown, rúzs és más

Megkóstoltuk, szívből ajánljuk!

Az étlapon zseniálisan megalkotott ételkompozíciókat találunk, rengeteg magyar hozzávalóval, ami nemcsak a turisták, de a helyi alapanyagok rajongóinak szemében mindenképpen pluszpontnak fog számítani.

A több mint kellemes zöldbrosó krémleves kecskesajttal és friss csírákkal a nyár íze maga!

4BRO Downtown, rúzs és más

Kevés helyen ettünk ilyen tökéletesen elkészített – kívül ropogós, belül vajpuha –  kacsamellet! A hozzá négyféle állagban szervírozott répa rendkívül izgalmassá tette a fogást!

4BRO Downtown, rúzs és más

A rizottó szerelmesei feltétlenül kóstolják meg Márton salottahagymás, fehérboros kompozícióját, melyhez bőrével sütött supreme csirkemell filét és petrezselyem salátát is tálalnak!

4BRO Downtown, rúzs és más

A desszertekre egyszerűen nem találtunk szavakat, egyik jobb volt, mint a másik! Semmiképp nem mehetünk el szó nélkül a fenséges citrom tarte mellett, amitől mindenki feladja a nyári diétáját egy pillanat alatt. Természetesen az étlap ennél sokkal bővebb és színesebb, amit ITT végigfuthatsz, hogy inspirálódj a nyári kínálatból.

4BRO Downtown, rúzs és más

A 4BRO DOWNTOWN ELHOZTA KULINÁRIÁT A GOZSDU UDVARBA
5 (100%) 3 votes

Kapcsolódó bejegyzések