Post Image

A 3 KÖRÖMŐR SALLY HANSEN-TŐL

Rúzs & Más / 2018-07-17

A Sally Hansen márkát nemcsak gyönyörű és innovatív körömlakkjairől ismerjük, hanem kiváló körömápolóiról is. Nemrég egyszerre három terméket is bevezetett, melyeknek küldetése hogy a gyenge, megviselt körmöket minél gyorsabban rendbe rakják. A 3 körömőr óv, erősít és táplál.

MAXIMUM GROWTH, MAXIMUM STRENGTH ÉS MAXIMUM SHIELD KÖRÖMÁPOLÓK

Csupán egy hét is elegendő ahhoz, hogy hosszabb és erősebb körmöket varázsoljunk magunknak. A Sally Hansen legújabb otthoni kezelései a ‘Maximum Growth’, a ‘Maximum Strength’ és a ‘Maximum Shield’ azonnali, hatékony megoldást nyújtanak, ha szeretnénk serkenteni a természetes körömnövekedést, és erősíteni, rugalmassá tenni a körmök szerkezetét. Mindezt mindössze 7 nap alatt!
Mindhárom termék innovatív, hatásos formulájának köszönhetően célzottan veszi kezelésbe a köröm esetleges problémáit, mint például a szálkás körömfelszín, a gyenge, töredezettségre hajlamos körömszerkezet vagy a lassú növekedés. A hatásos kúrához, elég minden második nap felkenni a megtisztított körmökre a választott hatású készítményt és egy hét múlva szembetűnő lesz a változás!

Maximum Growth: Tripla-proteint és selyem formulát tartalmaz, ami lehelet vékonyan simul a köröm felszínére, azonnal kifejtve körömerősítő és körömnövekedést serkentő hatását, emellett összetételének köszönhetően megakadályozza a köröm beszakadását.

Sally Hansen körömápolók

Maximum Strength: A termékben rejlő cellulóz szálak Erőstítik a vékony, töredezésre hajlamos körmöket. Színtelen védőréteget képezve óvja a körömfelszínt. Az eredmény egy hét alatt? Erősebb és ellenállóbb körmök!

Sally Hansen körömápolók, rúzs és más

Maximum Shield: A készítmény pajzsként óvja a körmöket a töredezéstől és a beszakadástól. Az áttörést jelentő aldehid összetételének köszönhetően a körmök felszíne egyszerűen és gyorsan egyenletessé és rugalmassá válik.

Sally Hansen körömápolók, rúzs és más

A 3 KÖRÖMŐR SALLY HANSEN-TŐL
5 (100%) 1 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések