Post Image

3 TIPP, HOGY MEGŐRIZD A BARNASÁGOD

Rúzs & Más / 2018-09-18

A nyár visszavonhatatlanul elmúlt, érthető, ha utolsó hírnökének, a szép nyári bőrszínnek nehezen mondunk búcsút. A napos idő most még megengedi, hogy kicsit ránapozzunk, de ha nincs időnk vagy lehetőségünk rá, akkor is hosszan megőrizhetjük a nyaralás napsugaras hangulatát néhány szépségpraktikával.

Tusoljunk okosan!
A bőr gondos tisztítása egy ápoló tusfürdővel, igazi otthoni wellnessélmény egy fárasztó nap után. Nagyon fontos, hogy a víz hőmérsékletét jól válasszuk meg: a túlságosan forró víz kiszárítja a bőrt, amely gyorsabban veszít majd a pigmentáltságából. Így tehát legjobb a langyos és a meleg között megtalálni az optimális vízhőfokot. A szappanok, vagy a szárító hatású tusfürdők helyett válasszunk olyan olajos, vagy hab állagú tusfürdőt, amely már zuhanyozás közben ápolja, táplálja a bőrt.

 

Nyári barnaság megőrzése, 3 tipp, Nivea, rúzs és más

Próbáld ki: NIVEA RICH CARING SHOWER OIL Olajtusfürdő (200 ml / ajánlott fogyasztói ár 1179 Ft), NIVEA SILK MOUSSE Rebarbara Málna Ápoló Tusfürdő Hab (200 ml / ajánlott fogyasztói ár 919 Ft)

Radírozzunk megfontoltan!
Egyes vélemények szerint a bőrradírozástól elhalványul a nyári barnaság, míg mások úgy tartják, pont hogy élénkül a bőrtónus, miután megszabadítjuk a bőrfelszínt az elhalt hámsejtektől. Nos, az igazság a kettő között található. A gyakori radírozás helyett érdemes heti egyszeri alkalomra szorítkozni. Nagyon finoman radírozzuk le a bőrünket apró, kerek szemcséket tartalmazó bőrrírral, mely nem sérti fel a bőrt, majd a zuhanyzás végeztével tápláljuk a bőrt aloe verát tartalmazó testápolóval.

Próbáld ki: NIVEA CREME PEELING Bőrradírozó Tusfürdő (200 ml / ajánlott fogyasztói ár 1199 Ft), NIVEA ALOE & HYDRATION Testápoló Tej (250 ml / ajánlott fogyasztói ár 1349 Ft)

Nyári barnaság megőrzése, 3 tipp, Nivea, rúzs és más

Nyári barnaság megőrzése, 3 tipp, Nivea, rúzs és más

Barnító hidratálás

A rendszeres krémezés elengedhetetlen ahhoz, hogy a bőr puha, egyenletes felszínű, hidratált és ragyogó legyen. A zuhany és a peeling után jöhet is a testápoló, ám hogy a nyári színünket minél tovább megőrizhessük, ezúttal egy önbarnítót tartalmazó testápolót válasszunk. Az ilyen testápolók folyamatos használat mellett szép alapszínt adnak a bőrnek, vagy ha már lebarnultunk, segítenek a barnaság megtartásában.

Nyári barnaság megőrzése, 3 tipp, Nivea, rúzs és más

Próbáld ki: NIVEA Önbarnító Testápoló (400 ml / ajánlott fogyasztói ár 1789 Ft)

3 TIPP, HOGY MEGŐRIZD A BARNASÁGOD
5 (100%) 1 vote

Kapcsolódó bejegyzések