Post Image

10 ÉVES LETT MARC JACOBS DAISY-JE

Rúzs & Más / 2017-11-03

Marc Jacobs Daisy illatát kifinomult összetétele és szépséges csomagolása repítette a legsikeresebb parfümök közé. Az elmúlt években számos változatában gyönyörködhettünk és szinte hihetetlen, hogy a fiatalos illat idén ünnepli 10. születésnapját. Eme kerek évfordulót egy különleges limitált kiadással ünnepli a márka, mely a gyűjtők számára valódi kincs lehet. A Daisy 10th Anniversary illat arca Cindy Crawford álomszép lánya, Kaia Gerber.

Mitől olyan ellenállhatatlan? 

A Daisy virágos-fás illat, friss és nőies egyszerre. A kifinomult, csábító, és káprázatos nő illata, aki mindezen tulajdonságai mellett egyszerűségre törekszik. A parfüm fejjegyeiben felbukkan az eper zamata, az intenzív zöld ibolyalevél illata, és a fűszeres, rózsaszín grapefruit. A szívverést a közbülső jegyek gyorsítják fel: selymes és bódító gardénia, finom ibolya és jázminszirmok. A parfüm alapja a fehér erdőket idézi, érezhető még a vanília és a pézsma illata is.

Parfümőr: Alberto Morillas

Marc Jacobs Daisy 10th Anniversary

A jól ismert, szépséges üveg most különleges ünnepi külsőt kapott. A mattul aranyló jeges hatású üveg fénylő arany kupakján a hófehér virág közepe csillogó kristályokkal díszített, akárcsak egy valódi ékszer. Ellenállhatatlan darab. Üveg Designer: Marc Jacobs, Wilhelm Liden

Marc Jacobs Daisy 10th Anniversary Limited Edition Eau de Toilette 50ml – 24.990Ft

 

10 ÉVES LETT MARC JACOBS DAISY-JE
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések